Babička Agafa Tradičný sibírsky balzam na vlasy,na báze brezového propolisu 550 ml

4,90 €

Propolis - je živicová substancia, ktorú včely zbierajú z rôznych stromov (breza, topoľ, borovica, jelša a vŕby) a listových púčikov. Takýto materiál získaný z včelstiev je obohatený o ich sliny a enzýmy. Propolis sa skladá z: 55% živice a balzámu; 30% vosku; 10% aromatických silicových olejov; 5% peľu. . Obnovuje silu, udržiava krásu a mladosť.

Spôsob použitia: balzam nanesieme na mokré vlasy po celej dĺžke a necháme pôsobiť 1-2 minúty. Potom ich opláchneme vodou. Je vhodný na každodenné použitie.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Amodimethicone, Dimethicon, Propolis Extract*(organický extrakt propolisu), Urtica Dioica Extract* Betula Alba Leaf Extract* (organický extrakt z lístia brezy, Helianthus Annuus Seed Oil*organický slnečnicový olej), Melilotus Officinalis Water* Pulmonaria Officinalis Pelargonium Graveolens Oil (olej z pelargonii pachnącej), Ocimum Basilicum Oil (olej z bazylii), Ceteareth-20, Trideceth-12, Pinus Sibirica Needle Extract(extrakt z cédrových orieškov), Pinus Sibirica Seed Oil cédrový olej), Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters  Xanthan Gum, Citric Acid, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Linalool, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720

  • Objem: 600ml
  • Krajina pôvodu: Rusko
Skladom

Do vašej pozornosti tiež dávame: